KONKURS PËR REGJISTRIMIN E NXËNËSVE PËR VITIN SHKOLLOR 2016/2017

 

Përurohet Pishina Gjysmë Olimpike Zenit në Besi

Për notarët e kryeqytetit më në fund janë krijua kushte më të mira për stërvitje në ambiente të mbyllura. Në praninë e shumë të ftuarve, sportistë, drejtues të sportit, në Shkollën fillore dhe të mesme Zenit në Besi është bërë përurimi i Pishinës Gjysmë Olimpike. Lexo më shumë

 

 
Apliko Online

 

Kliko këtu
Video